top of page

Hunsrück & Morbach

In het centrum van Morbach vindt u verschillende soorten winkels, supermarkten, restaurants, een toeristische dienst... Morbach is slechts 10 minuten rijden van het huis.

Wandelpaden

Met  48 wandelingen rondom Morbach zijn er tal van opties voor outdoor enthousiastelingen. In totaal 34 wandelpaden en 14 lange afstand wandelpaden wachten om ontdekt te worden.

Wijnhuizen

Verkennen van wijngaarden van de Moezel vallei is een ideale manier om  een stukje Duitse cultuur  te leren kennen, interactie met de lokale bevolking en natuurlijk uitzonderlijke wijnen proeven.

Stadjes aan de Moezel

Bezoek alle mooie, romantische en culturele stadjes aan de Moezel.  U vindt  steden, zoals: Bernkastel-Keus, Trier, Cochem, Koblenz,...

Buiten Activiteiten

De Moezelvallei ontdekken en genieten van vele activiteiten! Wandelen, Fietsen, boottochtjes, kajakken... De Moezelvallei heeft zo veel te bieden.

Wintersport

Maak een trip naar  de Erbeskopf! Erbeskopf is het hoogste punt in de ganse regio waar u kunt skiën, snowboarden en langlaufen in de wintermaanden. Slechts 15 minuten rijden  van het huis!

bottom of page